Fyrhjulingar/ATV från Goes

Vinterkampanj

JUST NU kan du köpa en Goes Iron fyrhjuling till kampanjpris. Erbjudandet gäller t.o.m. 28 februari 2023.

 

JUST NU kan du köpa en Goes Iron Max fyrhjuling till kampanjpris. Erbjudandet gäller t.o.m. 28 februari 2023.

 Vid köp av en ny Goes fyrhjuling kan du köpa med Plogpaket till halva priset. Gäller modellerna Iron, Iron Max, Cobalt och Cobalt Max. Pris: 3495 :- (ord.pris: 6990:-). Kampanjen gäller till och med 28/2-2023, eller så långt lagret räcker.

Kvalité och pålitlighet

För dig som jagar, arbetar i skogen eller vill nöjesåka

Goes står för kvalité och pålitlighet. Våra maskiner lämpar sig för jägaren, skogsarbetaren och nöjesåkaren. Utvecklade i Frankrike – tillverkade i Asien, vilket borgar för hög kvalité och standard, till ett lågt pris.

Varumärket Goes har funnits i Europa i snart 17 år och på den europeiska marknaden finns vi idag i 15 länder. Det rullar tusentals Goes fyrhjulingar i Sverige. Märket har blivit oerhört populärt för att ägandet är tryggt och maskinen levererar finesser och pålitlighet som annars bara erbjuds i betydligt dyrare maskiner. På en ny Goes har man 3 års garanti!

Goes är verkligen lättkörda och smidiga maskiner trots sin storlek. Idag finns servostyrning som standard i alla modeller med 4WD. De har även vinsch i fram och draganordning i bak med släpvagnsuttag m.m.

Över 20 år i Sverige

En av Sveriges mest sålda

Franska GOES står för pålitlighet, kvalitet, garanti och pris samt har ett bra servicenät. Det rullar tusentals GOES-fyrhjulingar i Sverige. Märket har blivit oerhört populärt för att ägandet är tryggt och maskinen levererar finesser och pålitlighet som annars bara erbjuds i betydligt dyrare maskiner. Alla nya GOES har 3 års garanti!

Nya EU-direktivet EURO4 ställer höga grav på låga emissioner och låg ljudnivå. GOES-maskiner med fyrhjulsdrift är först ut att uppfylla dessa krav.

Kontakta oss

060-56 03 30

Sandslåvägen 3, 862 33 Kvissleby

kontakt@bathuset.net

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Org. nr: 556788-7160

Företaget innehar F-skattebevis

Sociala medier

Upp