Fyrhjulingar/ATV från Goes

Kvalité och pålitlighet

För dig som jagar, arbetar i skogen eller vill nöjesåka

Goes står för kvalité och pålitlighet. Våra maskiner lämpar sig för jägaren, skogsarbetaren och nöjesåkaren. Utvecklade i Frankrike – tillverkade i Asien, vilket borgar för hög kvalité och standard, till ett lågt pris.

Varumärket Goes har funnits i Europa i snart 17 år och på den europeiska marknaden finns vi idag i 15 länder. Det rullar tusentals Goes fyrhjulingar i Sverige. Märket har blivit oerhört populärt för att ägandet är tryggt och maskinen levererar finesser och pålitlighet som annars bara erbjuds i betydligt dyrare maskiner. På en ny Goes har man 3 års garanti!

Goes är verkligen lättkörda och smidiga maskiner trots sin storlek. Idag finns servostyrning som standard i alla modeller med 4WD. De har även vinsch i fram och draganordning i bak med släpvagnsuttag m.m.

Över 20 år i Sverige

En av Sveriges mest sålda

Franska GOES står för pålitlighet, kvalitet, garanti och pris samt har ett bra servicenät. Det rullar tusentals GOES-fyrhjulingar i Sverige. Märket har blivit oerhört populärt för att ägandet är tryggt och maskinen levererar finesser och pålitlighet som annars bara erbjuds i betydligt dyrare maskiner. Alla nya GOES har 3 års garanti!

Nya EU-direktivet EURO4 ställer höga grav på låga emissioner och låg ljudnivå. GOES-maskiner med fyrhjulsdrift är först ut att uppfylla dessa krav.