Båtar från Terhi

Långlivade och lättskötta båtar

Osänkbar - på riktigt.

Finska Terhi-båtar tillverkas av hållbart och slätt, slagtåligt och väderbeständigt ABS-plast. Tomrummet mellan de två vakuumformade yttre skroven fylls med ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten och som fäster sig mot inre och yttre skrovet. Skummet förstärker båtens konstruktion och fungerar som flytkraft, samtidigt som det dämpar skrovljud och gör båten praktiskt taget osänkbar.

Terhi-båtarna är kända för att vara långlivade och lättskötta båtar med högklassig finish.

Om Terhi

Design

Terhi-båtar är vanligtvis mellan 4 och 7 meter långa och är designade för användning i både sötvatten och saltvatten. De är gjorda av polyetenmaterial, som är resistent mot skador och UV-ljus, vilket gör dem lämpliga för användning i olika förhållanden.

En av de utmärkande egenskaperna hos Terhi-båtar är deras mångsidighet. De kan användas för en mängd olika aktiviteter, inklusive fiske, cruising och till och med vattensporter som wakeboarding och tubing. De finns också i en mängd stilar och färger, vilket gör att kunderna kan välja en båt som matchar deras personliga preferenser och behov.

Sammanfattningsvis är Terhi-båtar ett bra alternativ för dem som söker en liten fritidsbåt. De är mångsidiga, tåliga och lätta att underhålla, vilket gör dem populära bland båtförare i Finland och världen över.

Produkter