Vi säljer din båt

Lås oss hjälpa dig med din försäljning

Kontakta oss

Fordonsförmedling

När du vill byta

Vi hjälper dig förmedla din bil, båt, mopedbil eller fyrhjuling mm genom vår utställningshall, hemsida och Blocket.se.

Om du vill ha hjälp med att förmedla ditt fordon så kan du direkt via hemsidan skicka en förfrågan via formuläret här intill så återkommer vi så snart som möjligt.

Fördelar med att sälja sitt fordon på Båthuset i Sundsvall

  • Tillgång till existerande kundregister och tillströmning av kunder både i butik och på hemsida
  • Många kunder föredrar att köpa via handlare eftersom det ger större trygghet
  • Möjlighet att erbjuda finansiering, försäkring, service, båtplats, mm.

Många gånger kan det kännas lite otryggt att köpa eller sälja fordon privat och därför föredrar fler och fler att göra affär med en handlare. Vi kan dessutom hjälpa till att lägga upp en finansiering så att köparen kan lägga upp fordonsköpet på avbetalning. Vi har också en sprid ström av besökare som är hos oss just för att titta på olika fordon eller besöker vår hemsida. Detta gör att vi oftast har lättare att sälja ditt fordon än om du provar själv.

  • Kunden tar kontakt med oss på Båthuset eller besöker vår anläggning. Kunden har tillgång till information om båten såsom serienummer, årsmodell, beteckningar, servicebok, CE-märkning mm. Kunden berättar om skicket samt eventuella fel och brister.
  • Vi kommer överens om ett rimligt pris som fordonet ska bjudas ut för.
  • Kunden bokar en tid för att du ska komma in med fordonet.
  • Kunden kommer in med fordonet till oss och går tillsammans med Båthuset igenom fordonet och upprättar en varudeklaration där alla delar av fordon och eventuell extrautrustning besiktigas och betygsätts. Detta för att en köpare ska veta vad han köper. Finner vi brister på fordonet vill vi i de flesta fall åtgärda dessa och vi ger dig en offert på vad det kommer att kosta. Kostnaden dras från köpeskillingen när fordonet säljs eller betalas mot faktura om uppdraget avbryts. Varudeklarationen uppdateras efter utförda åtgärder.
  • Vi upprättar ett förmedlingsavtal som reglerar tiden för uppdraget, pris som ska begäras och storleken på vår försäljningsprovision.
  • Vi gör annonser på fordonet och marknadsför den via våra internetbaserade kanaler och på skyltar på anläggningen. Vi håller också fordonet i ett visningsbart skick och visar upp den för intresserade spekulanter och, om tex båten visas sjösatt, provkör vi även med kunder. Kunden måste hålla sitt fordon försäkrad tills den är såld.
  • När fordonet är såld och vi har erhållit full betalning betalar vi ut överenskommen summa till kunden inom tio arbetsdagar.

Varmt välkommen att kontakta oss på Båthuset!

Båt
Båtmotor
ATV/Fyrhjuling
Mopedbil
Vattenskoter
Annat