Försäljning

Läs mer om våra leverantörer & de produkter vi erbjuder

Båtar

Byggda för att klara av nordiska förhållanden och dess design grundas på skandinavisk
tradition och kultur. Med enkelhet och funktionalitet som vägvisare är ingen detalj överflödig. Utrymmet som omvandlas till ett kategoriledande soldäck kan snabbt förvandlas igen till den perfekta utematplatsen.

Läs mer

Ockelbo är en svensk båttillverkare med anor som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet. Deras båtar är kända för sin höga kvalitet och användning av modern teknik och material. Ockelbo båtar har en lång tradition av att tillverka båtar med fokus på prestanda, säkerhet och komfort.

Läs mer

Silver-båtarna är mångsidiga och passar både till stugfolk, nöjesåkare och fritidsfiskare. Båtarna har designats och tillverkats med slutkunden i fokus och vi strävar efter att vara den som hjälper dig att realisera dina drömmar - oberoende av vad du väljer att använda din båt till.

Läs mer

Finska Terhi-båtar tillverkas av hållbart och slätt, slagtåligt och väderbeständigt ABS-plast. Tomrummet mellan de två vakuumformade yttre skroven fylls med ett polyuretanskum som inte tar
åt sig vatten. Detta förstärker båtens konstruktion, fungerar som flytkraft, samtidigt som det dämpar skrovljud och gör båten praktiskt taget osänkbar.

Läs mer

Med ett stort antal avancerade maskiner och utrustning och utsökt hantverk garanteras den utmärkta kvaliteten på Kimple aluminiumbåt. Som ett internationellt båtmärke i aluminium optimerar Kimple aluminium-båtar den statiska och dynamiska prestandan på fartygets yta utifrån säkerhet, så att passagerarna kan njuta av den bästa åkupplevelsen på vattnet.

Läs mer

Oskwig är det självklara valet när du vill ha en lätt, stabil, planande och helsvetsad aluminiumbåt till ett lågt pris utan att tumma på kvaliteten. Alla Oskwig’s båtar har planande skrov. Skrovformen gör att båtarna blir mycket stabila och rymliga invändigt. Oskwig är inte bara snälla mot plånboken. De är snälla även mot miljön.

Läs mer

Tjeckisk tillverkare av mycket lätta aluminiumbåtar. Den låga vikten i kombination med en skrovform som gör båtarna lättplanade, gör att de inte kräver så stora motorer för att få bra prestanda.

Läs mer

Båttrailer

Respo har idag byggt upp ett stort sortiment av högkvalitativa släpvagnar, båt- och jetskitrailers, fordonstransporter, skåpvagnar och maskin- och entreprenadsläp. I Norden är kedjan Respo en marknadsledande aktör och har ett utbud med stor tanke bakom pris, funktion och komfort.

Försäljning släp/trailers Service

Båtmotorer

Mercury båtmotorer är ett populärt val bland båtägare av flera anledningar. Dessa motorer är kända för sin tillförlitlighet, hållbarhet och prestanda. De finns i ett brett utbud av storlekar, vilket gör dem lämpliga för båtar av alla storlekar.

Läs mer Båtmotorservice

ATV/Fyrhjulingar

ATV från populära Segway. Fyrhjulingen Snarler finns i flera olika utföranden. Kraftfull motor och en cool design konstruerad för tuff terräng. Premiär på den svenska marknaden. En högkvalitetsfyrhjuling från världskända Segway Powersports.

Läs mer Service fyrhjulingar

Goes står för kvalité och pålitlighet. Våra maskiner lämpar sig för jägaren, skogsarbetaren och nöjesåkaren. Utvecklade i Frankrike – tillverkade i Asien, vilket borgar för hög kvalité och standard, till ett lågt pris.

Läs mer Service fyrhjulingar

Mopedbilar

Ligier är en fransk bil- och minibusstillverkare som på slutet av 70-talet, till följd av energikrisen, specialiserade sig på minibilar eller det vi idag kallar för mopedbilar. Ligier köpte 2008 Beneteau Group's mopedbilsavdelning Microcar men märkena är fortfarande separerade och tillverkning sker på olika orter.

Båthuset säljer både nya och begagnade mopedbilar.

Läs mer Service av mopedbilar

Snöskotrar

Arctic Cat snöskotrar är en populär typ av snöskoter som används av många människor för att åka i snöiga förhållanden. Dessa snöskotrar är kända för sin kvalitet och prestanda, och har blivit en favorit hos många som gillar att åka snöskoter.

Läs mer Service

Promenadskotrar

CTM promenad skotrar är en typ av skotrar som har blivit allt mer populär under de senaste åren. Dessa skotrar har sitt ursprung i snöskotrar, som uppfanns i USA på 1920-talet. De första snöskotrarna var stora och tunga, och användes främst av jägare och fiskare för att komma fram i snön. Med tiden utvecklades tekniken, och snöskotrar blev allt mer avancerade och lätta att använda.

Läs mer Service