Båtar från Ockelbo

Känslor och förnuft hör ihop.

Ockelbo båtar är designade för både drömmare och realister.

Ockelbos främsta mål är att bygga säkra och pålitliga båtar som verkligen håller. De måste vara tillräckligt flexibla för att uppfylla alla förutsättningar – oavsett om du letar efter naturens lugn eller ett äventyr bland vågorna. Ockelbo båtar är designade för både drömmare och realister. För det finns inget motsatsförhållande i Ockelbos värld. Känslor och förnuft hör ihop.

Ockelbo är en svensk båttillverkare med anor som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet. Deras båtar är kända för sin höga kvalitet och användning av modern teknik och material. Ockelbo har en lång tradition av att tillverka båtar med fokus på prestanda, säkerhet och komfort. De är välkända för sin kvalitet och hållbarhet, och det är något som återspeglas i deras konstruktion. Varje båt är noggrant utformad för att ge maximal prestanda, stabilitet och säkerhet. Materialen som används är av högsta kvalitet, och konstruktionen är väl testad och säkerhetsgranskad.

Om Ockelbo

Design

Ytbehandlingen av Ockelbo båtar är också av högsta kvalitet. Båtarna är utrustade med en speciell ytbehandling som skyddar mot rost och korrosion, och som ger en långvarig glans och förhindrar att färgen bleks. Detta ger båtarna en snygg och tidlös design som kommer att hålla länge.

Ockelbo erbjuder även enastående komfort. Tack vare deras fokus på ergonomi så är varje båt utformad för att ge maximal bekvämlighet, oavsett om du är ute på en lång fiskeresa eller bara njuter av en dag på sjön. De har noggrant utformat sina båtar för att ge bra stöd och rätt sittposition, så att du kan sitta bekvämt under långa perioder. Sätena är försedda med justerbara ryggstöd och armstöd, och det finns gott om förvaringsutrymme för att du ska kunna ta med dig allt du behöver på din resa. Dessutom finns en rad bekvämlighetsfunktioner som ger dig en ännu bättre upplevelse. Många av båtarna har till exempel elstart, så att du enkelt kan starta motorn utan att behöva använda muskler. Andra bekvämlighetsfunktioner som kan finnas inkluderar kylskåp, belysning, ljudanläggning och mycket mer.

Produkter