Båtar från Oskwig

Lågt pris utan att tumma på kvaliteten.

Alla Oskwig's båtar har planande skrov vilket gör att båtarna blir mycket stabila och rymliga invändigt.

Oskwig är det självklara valet när du vill ha en lätt, stabil, planande och helsvetsad aluminiumbåt till ett lågt pris. Utan att tumma på kvaliteten.

Alla Oskwig’s båtar har planande skrov. Skrovformen gör även att båtarna blir mycket stabila och rymliga invändigt.

Oskwig är inte bara snälla mot plånboken. De är snälla även mot miljön. Tack vare den låga vikten och en skrovform som gör båtarna lättplanande behövs det inte lika stor motor på en Oskwig som på andra liknande båtar för att driva båten. Oskwig är dessutom i det närmaste 100% återvinningsbar. En riktigt trevlig kompis på sjön som du kommer att ha glädje av under många år.

Om Oskwig

Design

Oskwig-båtar är en typ av båt som vanligtvis användas till fiske. De kännetecknas av sin släta och aerodynamiska design, som gör att de kan glida smidigt genom vattnet och erbjuda en bekväm och stabil tur.

Vanligtvis tillverkas de av fiberglas eller aluminium, vilket gör dem lätta och hållbara. Detta material är också motståndskraftigt mot korrosion, så båten kan användas i saltvattensmiljöer utan att bli skadad.

En av de stora fördelarna med Oskwig-båtar är deras mångsidighet. De kan användas för en mängd olika aktiviteter, från avslappnade kryssningar på sjön till mer äventyrliga sysslor som vattenskidåkning eller framförallt fiske. Oskwig-båtar är också utrustade med en mängd olika funktioner som gör dem enkla att använda och underhålla, inklusive rymliga förvaringsutrymmen för utrustning och en användarvänlig kontrollpanel för motorn.

Deras skrov är utformade för att skära genom vattnet effektivt, vilket gör att de kan nå höga hastigheter och navigera i tighta svängar med lätthet. Det gör dem till ett populärt val bland båtförare som vill ha ett snabbt och smidigt fartyg som kan hantera en mängd olika förhållanden.